čtvrtek 27. srpna 2009

Orchestr Karandila Junior aneb obrázky z ghetta


click on picture

3 komentáře:

husokachna řekl(a)...

nejdriv sem videl jen prvnich devet a už jsem chtěl napsat, že jsem od tebe viděl lepší. prvni tři sou dobrý, ale laciny: fotografickej tríček jak udělat foto dobrý : naklon to nebo vyfot stin. další dvě mi přijdou taky nic moc, zdá se mi, že ses je bál fotit.kabriolet je wpp 2007:), dobrej. pak to ale jede vzestupne kvalitou, trubka vlevo u č.7, aby tam nebyl prazdnej prostor (nevim, jestli zamysleno) : thumbs up. libi se mi jeste ty 2 portrety a 2 detaily. a pak samozrejme ta s chramem na pozadi. P.

husokachna řekl(a)...

ta s trubkou je c.9. a potretama sem myslel 10 a 11.

Petr řekl(a)...

nojo, náklon. s náklonama je to složitý. když sem přijel do Londýna, nakláněl jsem. postupně sem se to odnaučil. ale jak sem se tady pořád setkával s až chirurgicky rovnejma, uklizenejma a čistejma kompozicema s tlumenýma barvama a minimální perspektivou, zase jsem se k náklonu vrátil, protože se mi naopak začal eklovat ten britskej chladnej styl, kterej tak žerou v časopise foto8 a v galeriích momentálně...a ktermy fotí několik spolužáků, většinou angličanů. řek sem si že dobře, oni jsou z anglie a mají svoje linie a tlumené barvy, já jsem z východu a tam nás rodčenko naučil foťák naklápět :) a od té doby s náklonem nemám problém a užívám si ho , kdy se mi zachce, aniž bych nějak vědomě kalkuloval.

díky za poznámky

ps trubku jsem vybral z různejch verzí fotek týdle situace schválně. taky je to moje oblíbená. řek bych nejvíc contemporary :)

pps příště to chce víc času